JA, HET IS OFFICIEEL…

01 - 02 - 2024

Mood4Food Catering & Events heeft eind vorig jaar een geweldige tender gewonnen in opdracht van MINI / BMW Group & Die_Favoriten Gesellschaft für Markenerlebnisse mbH uit München, Duitsland. 

Dit mega-project dat anderhalve maand duurt en in april & mei 2024 plaatsvindt in de Schiecentrale Events en in een op maat gemaakte evenementenlocatie van zeecontainers op het terrein van Greenport Rotterdam, verwelkomt tijdens maar liefst 74 events 5.000 gasten vanuit heel de wereld. En Mood4Food is dé cateraar die al het eten en drinken op beide locaties zal verzorgen!

Vandaag, 1 februari 2024, hebben wij officieel de kick-off met elkaar gevierd en hebben wij bij Mood4Food een tasting verzorgd voor onze nieuwe opdrachtgevers. Maar na een half jaar intens samenwerken, via e-mail, telefoon en online, voelt het niet meer nieuw. Nee, het voelt als een ‘match made in heaven’.

Wij willen Luca, Eva & Hanna van DIE_FAVORITEN en Nicola, Michelle & Bernd van MINI / BMW Group enorm bedanken voor het vertrouwen en deze geweldige opdracht.

Naast al onze andere events op vaste locaties & voor onze vaste opdrachtgevers zullen wij ook dit project voor 110% gaan draaien.

BAM, let’s go!