Meet the Team

Joost Knaven | Event Director

Joost is Event Director bij Mood4Food en verantwoordelijk voor de uitvoering van de vele evenementen & congressen. Joost is een events- en cateringprofessional en laat niets aan het lot over.

Contact met Joost:

joost@mood4food.nl

070 - 3645389

Kayleigh Havekes | Sales

Kayleigh is vaak het aanspreekpunt voor de vele events die wij uitvoeren. Bij Kayleigh kun je terecht voor al je (aan-) vragen. Zij zorgt ervoor dat je een voorstel op maat ontvangt en dat al je cateringwensen worden vervuld.

Contact met Kayleigh:

kayleigh@mood4food.nl

070 - 3645389

Guido Hupkes | Event Manager

​Guido kom je tegen op veel van onze evenementen. Hij regelt, stuurt aan en zorgt voor een perfect verloop van het event, waardoor onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de catering. 

Contact met Guido:

guido@mood4food.nl

070 - 3645389

Ray Mertowirdjo | Head Chef

​Ray is het creatieve culinaire brein van de keuken en zorgt ervoor dat iedere cateringopdracht zorgvuldig wordt uitgedacht en uiteindelijk wordt uitgevoerd. Altijd verrassend en de puntjes op de i!

Contact met Ray:

ray@mood4food.nl

070 - 3645389

Klaas van de Water | Chef

​Klaas is al chef bij Mood4Food vanaf het eerste uur. Klaas is vis-specialist en houdt zich iedere dag bezig met alle keuken voorbereidingen voor de vele evenementen & congressen.

Contact met Klaas:

klaas@mood4food.nl

070 - 3645389

Andy Clignett | Sous Chef

​Andy is de Sous Chef bij Mood4Food en is verantwoordelijk voor alle keukenwerkzaam-heden & de uitvoering op locatie tijdens events. Andy is allround en geen klus is te gek of te veel.

Contact met Andy:

andy@mood4food.nl

070 - 3645389

Marije Kerkhof | Finance Dept

Marije is verantwoordelijk voor de administratie en verschillende backoffice taken. Dus met al je vragen over facturen, abonnementen & contracten ben je bij Marije aan het goede adres.

Contact met Marije:

marije@mood4food.nl

070 - 3645389

Zsa Zsa van de Weg | Owner

​Zsa Zsa is dé founder & vormgever van Mood4Food. Zsa zei in 2009 ‘ik kan dat beter dan al die andere cateraars’. Zo gezegd zo gedaan, Mood4Food is sindsdien een cateringbedrijf dat het verschil maakt!

Contact met Zsa Zsa:

zsazsa@mood4food.nl

070 - 3645389

Driesse van de Weg | Owner

Driesse heeft de algemene leiding over het bedrijf en gebruikt zijn creativiteit, netwerk & vechtlust om met Mood4Food steeds een stapje hoger te komen op de ladder. The sky is the limit, maar wel gefaseerd. En door!

Contact met Driesse:

driesse@mood4food.nl

070 - 3645389

"Het was een hele goede meeting! Top geregeld allemaal! Ik heb de foto’s ontvangen en die zien er ook heel mooi uit! Kortom: alleen maar positieve reacties. We houden jullie zeker in gedachten voor een volgende keer!"

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Geef ook een review

"Hierbij, voor jullie, mooi compliment van de klant: wat een goede keuze deze cateraar! Heel lekker, fijne mensen, sfeer top. Ze wil jullie volgend jaar weer! Fijne avond!"

Financieel Dagblad

Geef ook een review