Mood4Food - Wereld Waterdag
Mood4Food - Werken bij het leukste cateringbedrijf van nederland?
Mood4Food - JA, HET IS OFFICIEEL…
Mood4Food - HOP HOP HOP, 2024 IN GALOP!!!
Mood4Food - VVD JAARCONGRES
Mood4Food - ECP JAARFESTIVAL – 25 JARIG BESTAAN
Mood4Food - INNOVATIEEXPO 2023
Mood4Food - PRINSJESONTBIJT
Mood4Food - BEEKENKAMP FAMILY FESTIVAL
Mood4Food - LAUNCH FERRARI ROMA SPIDER
Mood4Food - NEPROM
Mood4Food - MANAGEMENT EVENTS
Mood4Food - ONCE
Mood4Food - BYE BYE 2022, WELCOME 2023! 
Mood4Food - NEXT EVENT
Mood4Food - NUFFIC 70 JAAR
Mood4Food - EPC

It’s all about the crew!

28 - 05 - 2024

Het zit er bijna op, het mega avontuur in Rotterdam. De IMDE voor MINI / BMW Group in opdracht/samenwerking met Die_Favoriten . Op 2 locaties, de Schiecentrale en Mini Harbor City (Greenport Rotterdam), 74 events in anderhalve maand, 5000 internationale gasten uit heel de wereld.  

Vanavond event nummer 73 in de Schiecentrale afgerond en we maken ons op voor morgen, dan vindt event nummer 74 plaats in Mini Harbor City, de laatste. What a ride, so far! De laatste loodjes, maar wat een ervaring en wat zullen we het missen.

Dit bericht is vooral bedoeld om de crew van Mood4Food te bedanken. Wat een discipline, wat een professionaliteit, wat een enthousiasme, wat een (onderling) plezier. Echt dikke complimenten voor zo'n 50 collega's die de afgelopen anderhalve maand verantwoordelijk waren voor de uitvoering. Geweldig, many thanks!

Deze foto van een deel van de crew in de Schiecentrale geeft goed weer hoe de sfeer was. Dank jullie wel geweldige mensen

Wereld Waterdag

22 - 03 - 2024

Vandaag is het Wereld Waterdag, de dag waarop we stilstaan bij het feit dat bijna 800 miljoen mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater.

 

Sinds 2019 doneren wij met Mood4Food aan Made Blue over iedere liter water die wij verbruiken tijdens evenementen. Prachtig als je het certificaat krijgt toegestuurd waarop staat dat onze donatie aan 118 mensen schoon drinkwater biedt voor 10 jaar. Trots om te delen dat wij hiermee in de aanhoudende watercrisis een steentje kunnen bijdragen!

Made Blue heeft in 2023 voor 700.000 euro aan donaties ontvangen. Hiermee heeft Made Blue in o.a. Nepal, Tanzania & Bangladesh impactvolle waterprojecten & voorzieningen gefinancierd. Geweldig dus!

Voor meer informatie over Made Blue ga je naar: https://madeblue.org

#wereldwaterdag #impact #WaterVoorIedereen

Werken bij het leukste cateringbedrijf van nederland?

14 - 02 - 2024

Functie: Account Manager (32 – 38 uur – in overleg)

Als Account manager bij Mood4Food speel je een sleutelrol in zowel grote als kleinere projecten. Van sprankelende business events tot meerdaagse internationale congressen en van een sitdown dinner tot een productpresentatie. 

Bij ons werk je samen met de meest exclusieve industriële evenementenlocaties en voor de mooiste bedrijven

Heb je ook een passie voor lekker eten en drinken? Bij ons mag je die passie omzetten in creatieve oplossingen, en werk je samen met ons sales- & keukenteam om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.


Jouw Profiel:

 • Ervaring in de zakelijke evenementen- en cateringbranche;
 • Ondernemende instelling en proactieve houding;
 • Uitstekende communicatievaardigheden;
 • Passie voor gastvrijheid en culinaire creativiteit;
 • Je beschikt over rijbewijs B;
 • Je spreekt (en schrijft) vloeiend Engels.

Ben of ken jij diegene die ons team komt versterken? Of wil je meer informatie ontvangen? Mail ons dan meteen op info@mood4food.nl of bel ons via 070 – 3645389

#Vacature #AccountManager #Catering #Evenementen #Carrièrekans

JA, HET IS OFFICIEEL…

01 - 02 - 2024

Mood4Food Catering & Events heeft eind vorig jaar een geweldige tender gewonnen in opdracht van MINI / BMW Group & Die_Favoriten Gesellschaft für Markenerlebnisse mbH uit München, Duitsland. 

Dit mega-project dat anderhalve maand duurt en in april & mei 2024 plaatsvindt in de Schiecentrale Events en in een op maat gemaakte evenementenlocatie van zeecontainers op het terrein van Greenport Rotterdam, verwelkomt tijdens maar liefst 74 events 5.000 gasten vanuit heel de wereld. En Mood4Food is dé cateraar die al het eten en drinken op beide locaties zal verzorgen!

Vandaag, 1 februari 2024, hebben wij officieel de kick-off met elkaar gevierd en hebben wij bij Mood4Food een tasting verzorgd voor onze nieuwe opdrachtgevers. Maar na een half jaar intens samenwerken, via e-mail, telefoon en online, voelt het niet meer nieuw. Nee, het voelt als een ‘match made in heaven’.

Wij willen Luca, Eva & Hanna van DIE_FAVORITEN en Nicola, Michelle & Bernd van MINI / BMW Group enorm bedanken voor het vertrouwen en deze geweldige opdracht.

Naast al onze andere events op vaste locaties & voor onze vaste opdrachtgevers zullen wij ook dit project voor 110% gaan draaien.

BAM, let’s go!

HOP HOP HOP, 2024 IN GALOP!!!

24 - 12 - 2023

Na een geweldig 2023 waarin we met Mood4Food een mooie gezonde groei hebben doorgemaakt, kijken we met veel plezier, aandacht en meerdere culinaire & creatieve ideeën uit naar 2024. Want dit jaar staan ons ook weer allerlei mooie uitdagingen te wachten. Zo hebben wij een tender gewonnen voor een groot automerk en mogen wij in anderhalve maand tijd 72 events hosten. Mega dus, maar daarover binnenkort meer.

Wij willen in ieder geval al onze opdrachtgevers, partners & onze eigen mensen weer enorm bedanken voor het vorige mooie jaar. Daarnaast natuurlijk een waanzinnig mooi, gezond & knallend 2024 gewenst. Dat we elkaar dit jaar weer vaak mogen zien en samen kunnen werken. Daar kijken wij nu al naar uit.

Tot snel!

Liefs & grtz,

Team Mood4Food

VVD JAARCONGRES

25 - 09 - 2023

Afgelopen zaterdag mochten wij met Mood4Food voor de tweede keer het VVD Jaarcongres met 1700 gasten in de Van Nelle Fabriek verzorgen!

Koffiebreaks, lunch & borrel, en veel organisatorische zaken. Het ging helemaal top. Maar wat wil je ook als details zo grondig voorafgaand aan het event worden besproken en getackeld, top geregeld Guido Hupkes & Cato Van de Ven.

Een DIKKE PLUIM voor het super team van Mood4Food!

#eventcatering #veelgasten #werkplezier #opnaardevolgende

ECP JAARFESTIVAL – 25 JARIG BESTAAN

24 - 09 - 2023

Vandaag mochten wij voor de 8e keer het ECP Jaarfestival in de Fokker Terminal van FOOD & DRINKS voorzien. Het was een bijzondere editie, want 25 jaar ECP (ECP Platform voor de InformatieSamenleving) moet gevierd worden!

Speciale gast was niemand minder dan Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander van Oranje. Een eer dat wij met Mood4Food onderdeel van deze bijzondere dag mochten uitmaken.

Wij merken dat wij met Mood4Food niet zomaar een cateraar zijn. Wij zijn een eventcateraar, en misschien wel de beste. Want met alleen fantastisch eten en drinken kom je er niet. Het gaat om het geheel. Voorbereidingen tot in detail, niets aan het toeval overlaten en door onze professionele maar warme werkwijze en omgang met iedereen waarmee wij te maken hebben, hebben wij ook een fantastisch team om ons heen verzameld. Super trots op, want vandaag werd dat wederom weer duidelijk. Het liep gesmeerd, de sfeer was goed, de opdrachtgevers hebben geen omkijken naar de catering gehad en de gasten waren blij!

Heel veel dank weer voor het vertrouwen Céline van der Kruk, Loes Potgieter, Tim Rosman, Tom Verhaar!

En heel veel dank aan team Mood4Food voor de superorganisatie & het heerlijke eten & drinken!

INNOVATIEEXPO 2023

20 - 09 - 2023

We blikken graag nog even kort terug op dit mooie event vorige week... De InnovatieExpo 2023 in de Van Nelle Fabriek, waar tal van innovatieve organisaties hun innovaties aan het publiek toonden en waar kennis volop werd gedeeld. Er hing een top-sfeer!

De verwachting was dat er 1500 gasten aanwezig zouden zijn, maar door de storm waren dit er 1200. Gelukkig konden wij het Leger des Heils blij maken met de 'no-show-catering'

De samenwerking met SPITZ congres & event, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - RVO en de Van Nelle Fabriek was ook weer zeer prettig en professioneel, thanks!

PRINSJESONTBIJT

16 - 09 - 2023

Na een lange zomer zijn we met Mood4Food weer volop bezig met mooie, leuke & gave dingen. Een daarvan is het jaarlijks terugkerende Prinsjesontbijt aan de Hofvijver. Blijft bijzonder om hier voor ca. 600 man een ontbijt neer te zetten!

Binnenkort meer over de andere mooie events die we momenteel allemaal uitvoeren

#breakfasttime #denhaag #eventcatering

BEEKENKAMP FAMILY FESTIVAL

24 - 06 - 2023

Na een mooi en druk tweede kwartaal is het bijna tijd voor de zomervakantie. Maar voordat we daarvan gaan genieten kijken we graag nog even terug op 1 van de mooie events die wij van catering mochten voorzien. 

Het Beekenkamp Family Festival van de Beekenkamp Groep vond op 24 juni jl. plaats en had alle elementen in zich om de gasten een topdag te bezorgen. Het event werd uitbesteed aan Evelien Vd Sande van Sand & Spijker. En dat was een zeer goede keuze, want het was tot in de puntjes verzorgd!

Mood4Food verzorgde de festival catering. Van Poké Bowls tot Burgers en van een Fruit Truck tot Funky Hotdogs. En nog veel meer natuurlijk. Het was voor Mood4Food een feestje om weer samen met Evelien en de Beekenkamp Groep samen te werken!

Thanks iedereen voor de geweldige eerste helft van 2023 en geniet van de zomer!

LAUNCH FERRARI ROMA SPIDER

07 - 06 - 2023

Op 7 juni jl. mochten wij voor het exclusieve Italiaanse automerk Ferrari de catering verzorgen tijdens de Dinner Party ter ere van de launch van de Ferrari Roma Spider, een fantastische sportwagen met open kap. 

Het decor van de dag was SugarFactory, waar de ontvangst & onthulling met Champagne, Cocktails & Bites in de Pulperloods plaatsvonden. Na de onthulling ontvingen wij de 400 gasten in de Middenfabriek waar 40 gedekte tafels klaarstonden voor een geweldig diner met mooie wijnen van Marius van der Vliet.

Dit is natuurlijk een parel van een event. Super dat we dit event samen met het team van SugarFactory mochten realiseren!

#eventcatering #bestcocktails #dinnertime #greatteamwork #fabulouscooking #highendcatering #ferrari #romaspider


NEPROM

25 - 05 - 2023

In opdracht van de NEPROM (Vereniging Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) verzorgden wij vandaag met Mood4Food voor dik 800 gasten het eten & drinken tijdens de 'Dag van de Projectontwikkeling' in de Fokker Terminal. 

Hartelijk dank weer NEPROM voor het vertrouwen in Mood4Food, en Fokker Terminal, thanks weer voor het fijne partnership!

#dvdp #dagvandeprojectontwikkeling #topcatering

MANAGEMENT EVENTS

24 - 05 - 2023

Vandaag met Mood4Food in opdracht van Management Events voor 400 management professionals een mooi event aan het draaien in de Fokker Terminal. De 5 gangen walking lunch zit er net op. 2000 gerechten in een uur... BAM! En heel belangrijk: MEGA LEKKER!

Op het menu stond vandaag:

 • Vegan Steak Tartare, Zwarte Peper Frietssticks, Miso Beurre Blanc, Kale & Perfect Gegaard Eigeel
 • Licht gebonden Witte Aspergesoep met Zeekraal, Hollandse garnalen & Shiso-Olie
 • Gerookte Biet met Zoete Aardappel Mousseline, Zwarte Knoflook Emulsie, Ingelegde Venkel
 • Dorade, Doperwten-Kokos-Curry Crème, Sesam-Snijbonensalade & Tahoon Cress
 • Tiramisu met een Kruim van Cantuccini

Many thanks weer Management Events & Fokker Terminal voor deze mooie aanvraag en op naar de volgende.

#eventcatering #lunchtime #greatteamwork #fabulouscooking

ONCE

04 - 04 - 2023

Op maandag 4 april was Mood4Food één van de hosts van de voorjaarsbijeenkomst van ONCE, de brancheorganisatie voor Party & Event Cateraars.

Dit jaar krijgen we rondleidingen door de Caballero Fabriek en Fokker Terminal en worden we voor het culinaire deel van de dag ontvangen door ONCE-lid Mood4Food. Keynote speaker Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers praat ons bij over de ontwikkelingen in de branche.

BYE BYE 2022, WELCOME 2023! 

24 - 12 - 2022

We kijken terug op veel mooie events, samenwerkingen en momenten. Het was een jaar waarin alles weer kon en mocht. Wij hebben de groei, die eigenlijk voor 2020 bedoeld was, in 2022 meer dan waar kunnen maken. En daar zijn we heel blij mee en trots op. Dit komt mede door het vaste superteam dat er iedere keer weer een feestje van maakt! 

Daarom willen we iedereen waarmee we hebben mogen samenwerken hartelijk danken voor het bijdragen aan een succesvol 2022. Wij wensen je een top en gezond 2023 en hopen je snel weer te zien!

Hartelijke groet,

MOOD4FOOD

NEXT EVENT

14 - 05 - 2022

Vorige week waren wij met Mood4Food de cateringpartner van EventBranche.nl tijdens de Next Event in de Fokker Terminal. 
Ondanks de dichte mist in de ochtend en het voetbal in de middag was het een zeer succesvolle editie en was de kwaliteit van de bezoekers erg hoog. 

Top, bedankt weer voor de goeie samenwerking Robin van Leeuwen & Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, en de mooie bijdrage 😊

Lees HIER de bijdrage van EventBranche.

NUFFIC 70 JAAR

14 - 01 - 2022

Op donderdag 1 december vlogen we met Mood4Food Catering & Events de gezelligste maand van het jaar in, met een mooie opdracht van SPITZ congres & event voor Nuffic dat het 70-jarige jubileum vierde.

Het event vond o.a. plaats in het Atrium van de Haagse Hogeschool Den Haag met als special guest niemand minder dan Hare Majesteit de Koningin Maxima, vergezeld door onze Haagse burgemeester Jan van Zanen.

Mood4Food was verantwoordelijk voor o.a. de Barista Service, een uitgebreide lunch en natuurlijk onze welbekende service!

Heel veel dank weer Anouk Kamps & Karin Boers voor de fijne en vooral ook leuke samenwerking. Ook Nuffic & de Haagse Hogeschool heel veel dank voor het vertrouwen! Op naar de volgende!

EPC

14 - 11 - 2021

Heel cool dat we met Mood4Food Catering & Events weer het Jaarfestival van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in de Fokker Terminal mochten cateren. Het VIBE SHIFT thema kwam top tot uiting met de verschillende metamorfoses die het event gaandeweg onderging. 
 

Mood4Food richtte zich op 'high comfort' maar ook op 'responsible' catering, met o.a. een uitgebreide lunch en tijdens de borrel verschillende hippe vegan gerechten.

Heel veel dank aan Loes Potgieter & Céline Van Der Kruk van ECP voor de fijne samenwerking en de mooie opdracht. Maar ook heel veel dank aan Joost Knaven en de andere toppers van Mood4Food die er weer een feestje van maakten!
De overgang naar de borrel was ook top. Thanks Donatello Piras voor de mooie aankondiging 😊

<