Wij werken graag bij Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam

Een UNESCO werelderfgoed monument, eventlocatie én kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. | 100 – 1.200 personen | 10 subzalen én dit aantal is uit te breiden | Gelegen aan de snelwegen A20 en A13, op 8 minuten reisafstand vanaf Rotterdam CS |

De Van Nelle Fabriek: bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren. Vandaag een UNESCO werelderfgoed monument, eventlocatie én kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. Voor creatieve geesten, ondernemende types, congres- en beursbezoekers en architectuurliefhebbers uit de hele wereld. Voel de buzz van de bedrijvigheid: de Van Nelle Fabriek bruist, net als de stad Rotterdam.

 

De Van Nelle Fabriek biedt 12 verschillende soorten ruimtes, groot en klein, een buitenterrein en state of the art ondersteuning in beeld, geluid, inrichting, catering en aankleding. De zee aan daglicht geeft energie. Maar de ruimtes kunnen ook compleet verduisterd worden. Industrieel en clean. Elk event wordt een spektakel in de Van Nelle Fabriek!

Terug naar alle locaties