MOOD4FOOD op locatie?

Mood4Food werkt op iedere gewenste locatie in Nederland of daar buiten. Maar in Den Haag en omstreken werken wij graag samen met een aantal verschillende unieke & spraakmakende evenementenlocaties. Deze locaties hebben wij voor u hieronder op een rijtje gezet zodat u ze kunt meenemen bij het maken uw locatiekeuze.

Wij werken graag bij Fokker Terminal

Binckhorstlaan 249, Den Haag

Industrieel & modern / voormalige Anthony Fokker School / Congreslocatie van het jaar | 100 – 1.200 personen | Maar liefst 18 subzalen | Centraal gelegen en goed bereikbaar per auto & OV | borrel, diner, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie, breakouts

De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek heeft een grote metamorfose ondergaan en is herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000m2 is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal voor o.a. productpresentaties, modeshows, beurzen of bedrijfsfeesten.

Ook voor congressen en seminars is de Fokker Terminal zeer geschikt. De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 100 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Daarnaast beschikt de Fokker Terminal over 17 verschillende subruimtes voor b.v. workshops. Deze ruimtes zijn overzichtelijk gelegen rondom de hangar en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen. Voor snelheid en gemak, dan biedt één van de scherp geprijsde, kant en klare ‘turn key’ congrespakketten de uitkomst.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, Den Haag

Koninklijk theater in het hart van Den Haag | 50 – 600 personen | Subzalen beschikbaar | Goed bereikbaar met OV & auto | lunch, borrel, diner, event, product presentatie

De Koninklijke Schouwburg is een van de oudste schouwburgen van Nederland en ligt in hartje Den Haag aan het Korte Voorhout. Al sinds 1804 is het historische pand in gebruik als theater.

De Koninklijke Schouwburg heeft alles in huis om van uw (zakelijke) bijeenkomst een groot succes te maken. Het oorspronkelijk als stadspaleis gebouwde monument is nu de perfecte plaats voor uw vergadering, congres, receptie, feest of diner in een unieke setting.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Grote Kerk

Rond de Grote Kerk 12, Den Haag

Historische locatie en een van de grootste kerken van Nederland | 100 – 1000 personen | Goed bereikbaar met OV & auto | lunch, borrel, diner, feest, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie |

Midden in het hart van het oude centrum van Den Haag vindt u de bijzondere evenementenlocatie de Grote Kerk Den Haag. Dé ultieme historische locatie op loopafstand van het Binnenhof en ministeries.

Het eeuwenoude gebouw biedt een luisterrijke omgeving. De leistenen vloer vormt een natuurlijk decor en de hoge gotische ramen bieden een ruime en sfeervolle lichtinval dat herinnert aan vroeger. Met o.a. hijspunten aan het plafond voor verlichting, krachtstroomaansluitingen bij pilaren en modern sanitair zijn de faciliteiten echter helemaal van deze tijd.

Hierdoor zijn de multifunctionele ruimten van de Grote Kerk hét ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, beurzen, congressen, concerten, tentoonstellingen en overige evenementen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Paleiskerk

Paleisstraat 8, Den Haag

Moderne kerk aan de overkant van Paleis Noordeinde 50 – 250 personen | 50 – 250 personen | Onbekend | Goed bereikbaar met OV & auto | lunch, borrel, diner, feest, (jaar-) congres, event, meeting, product presentatie

De Paleiskerk bevindt zich nabij Paleis Noordeinde in het centrum van Den Haag. De eenbeukige kerk, gebouwd in 1885/1886 naar het ontwerp van architect K. Stoffels, is een zeldzaam voorbeeld van neo-romaanse architectuur. Kenmerkend is de fraaie puntgevel met in het midden een monumentaal roosvenster. De kerk is na een ingrijpende restauratie en renovatie door architect ir. Laurens Vis in september 2002 heropend.

De kerk is geschikt voor het houden van congressen, seminars, vergaderingen, exposities, lezingen, en presentaties, evenals voor recepties, diners, bruiloften en concerten.

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Zuiderstrandtheater

Houtrustweg 505, Den Haag

Moderne, industriële theaterzaal & foyers | 50 – 1000 personen | Subzalen beschikbaar | Goed bereikbaar met auto met voldoende parkeerplaatsen | lunch, borrel, diner, feest, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie, breakouts

Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.007 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en meer dan 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa 1.750 gasten. Alle foyers beschikken bovendien over veel daglicht en uitzicht op de haven, de duinen of de zee!

Door slechts één of meerdere foyers en/of het podium te gebruiken is het theater ook geschikt voor bijeenkomsten met kleinere aantallen. Zo kunnen we de theaterzaal (optisch) verkleinen en ontstaat er een sfeervolle zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Louwman Museum

Leidsestraatweg 57, Den Haag

Modern museum op de rand van Den Haag & Wassenaar | 50 – 600 personen | Subzalen beschikbaar | Goed bereikbaar met auto met voldoende parkeerplaatsen | lunch, borrel, diner, event, congres, product presentatie

Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld.

Daarnaast beschikt het Louwman Museum over een grote hal, The Great Hall, en meerdere zalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Combineer eenvoudig ‘business and pleasure’. Wie wil er nu niet tussen de auto’s vergaderen of dineren?

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Hangaar2

1e Mientlaan, Katwijk

Industrieel & modern / voormalige vliegtuighangaar van Vliegveld Valkenburg | 50 – 2.500 personen | Subzalen mogelijk | borrel, diner, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie |

Hangaar2 van 2450m2 groot kan van elk evenement een unieke belevenis maken. De stoere look & feel, de eindeloze perspectieven van de grote en hoge hangaar, de mogelijkheid om evenementen volledig naar eigen wens in te richten en te branden, de bijzondere ligging, de rijke historie en de mogelijkheid om de platformen op het vliegveld te gebruiken, maken van Hangaar2 een unieke locatie in vele opzichten.

De locatie is uitstekend geschikt voor vergaderingen & congressen, beurzen, productpresentaties, diners, bedrijfsfeesten, recepties, relatiemarketing evenementen, filmopnamen en fotoshoots.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Stadspodia Leiden

Breestraat 60, Leiden

Modern theater in het hart van Leiden | 20 – 2.000 personen | Subzalen beschikbaar | Goed bereikbaar met OV & auto | lunch, borrel, diner, event, congres, product presentatie

De Stadsgehoorzaal Leiden en de Leidse Schouwburg zijn twee monumentale locaties in de sfeervolle binnenstad van Leiden. Gezamenlijk met de Aalmarktzaal Leiden vormen de Stadsgehoorzaal Leiden en de Leidse Schouwburg de Stadspodia Leiden.

De Stadsgehoorzaal Leiden, de Aalmarktzaal en de Leidse Schouwburg openen regelmatig hun deuren voor evenementen. Of het nu gaat om een meerdaags congres, symposium, beurs, feest, benefietavond, bijzonder diner of vergaderarrangement: de locaties bieden tal van mogelijkheden.

Met de vele foyers en subruimtes maakt dit het geheel tot een unieke en veelzijdige locatie voor gezelschappen variërend van 20 tot 2000 personen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij SugarCity Events

Kristalpromenade 7, 1165 PD Halfweg

Industriële locatie / voormalige CSM Suikerfabriek / 10.000 M2 | 10.000 personen | Meerdere subzalen / -mogelijkheden | Centraal gelegen en goed bereikbaar per auto & OV | borrel, diner, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie, bedrijfsfeesten

SugarCity Events, industrieel en rauw zoals de voormalige Suikerfabriek uit 1863, maar door het gedetailleerde industriële decor ook sfeervol en uniek.

For creators who wants to stand out SugarCity Events is a raw industrial venue that gives an everlasting #sweetrush!

Evenementenlocatie met historie

SugarCity Events is de afgelopen jaren ontwikkeld van oude suikerfabriek tot een van de meest toonaangevende industriële evenementen locaties van Nederland. Van 1863 tot 1992 werden suikerbieten hier tot suiker verwerkt. Wie vandaag de dag door SugarCity Events loopt, kan zich makkelijk een voorstelling maken van hoe het er destijds moet hebben uitgezien. Doordat veel van de originele, industriële elementen bewaard zijn gebleven, biedt SugarCity Events een uniek decor voor de meest uiteenlopende evenementen.

Rauwe, industriële ruimtes

Het kloppend hart van de voormalige suikerfabriek is de Middenfabriek. Een ruimte die karakteriseert wordt door metershoge, roestige ketels en een bijzonder trappenstelsel dat de begane grond met de eerste en tweede verdieping verbindt. Dankzij de aanwezige goederenlift zijn deze ook toegankelijk voor zware objecten en voertuigen.

De Pulppersloods biedt met haar markante pilaren, bakstenen muren en hoge raampartijen tevens eindeloze mogelijkheden en laat zich gemakkelijk omtoveren van een plenaire ruimte tot een sfeervol indoor festivalterrein.

De langwerpige Binnenstraat verbindt de Middenfabriek met de Pulppersloods en wordt vaak ingezet als catering of netwerkruimte. Als opzichzelfstaande ruimte is de Binnenstraat perfect voor kleinschalige, intieme evenementen.

Naast deze drie evenementlocaties zijn er nog andere ruimtes die dankzij de aanwezigheid van historische elementen een uniek decor bieden. Deze kunnen dienen als break-out room, regieruimte of presentatieruimte. Met een totaaloppervlak van 10.000 m2 aan evenementruimte zijn de mogelijkheden eindeloos.

Modern & duurzaam

Sinds 2000 is SugarCity Events compleet gerenoveerd. Een belangrijk stukje industrieel erfgoed is bewaard gebleven en er zijn talloze innovaties toegepast. Zo schuilen er tussen de roestige pilaren inmiddels 575 led-armaturen die de basisverlichting van de locatie vormen. Dankzij een duurzame werkwijze - het zoveel mogelijk hergebruiken van originele materialen - is de charme van de fabriek onaangetast gebleven.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Werkspoorkathedraal

Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Industriële locatie | 2.500 personen | Subzalen beschikbaar | Goed bereikbaar met auto & OV | borrel, diner, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, productpresentatie, bedrijfsfeesten

In 1960 ging de montagehal van het voormalige Werkspoor open in Zuilen, direct gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Meer dan 50 jaar later is de robuuste fabriekshal het decor van diverse evenementen. Van foodfestivals tot corporate events, van kleine productpresentaties tot congressen voor 2.500 personen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege de vernieuwde betonnen vloer is de locatie helemaal gelijkvloers. Dit is lekker makkelijk tijdens de op- en afbouw! Daarnaast zorgt de ruim 40km vloerverwarming voor een heerlijke warmte tijdens het event. Vernieuwde stroom in de oude kasten zorgt ervoor dat de uitstraling van het pand behouden blijft.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Hal4

Watertorenweg 200, 3063 HA Rotterdam

Industrieel theater met lounge | 750 personen | Beperkt | Goed per auto & OV & watertaxi | congressen, feesten, optredens, presentaties, diners, optredens

De voormalige machinewerkplaats van het drinkwaterbedrijf Rotterdam Kralingen is omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en evenementenlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Met een ruime theaterzaal, een sfeervolle Maaslounge en nog een extra (sub)ruimte heeft deze locatie alles onder één dak voor een geslaagd event.

HAL4 aan de Maas is een volledig ingericht evenementenlocatie en is uitgerust met professionele licht en geluidsfaciliteiten, projectie-apparatuur, luxe designstoelen, hoge zitstoelen met tafels, ronde en langwerpige tafels, statafels, lounge meubelen en mobiele bars. Vrij gebruik van WIFI in alle ruimtes.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Fokker Terminal

Binckhorstlaan 249, Den Haag

Industrial & modern / the former Anthony Fokker School / Conference location of the Year | 100 - 1.200 persons | Not less than 18 sub rooms | Centrally situated and easily accessible by car and public transport | Receptions, dinners, (annual) conferences, events, exhibitions, meetings, product presentations

Wij werken graag bij Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, Den Haag

Royal theatre in the centre of The Hague | 50 - 600 persons | Sub rooms available | Easily accessible by car and public transport | Lunch, drinks, dinners, if desired product presentations

Wij werken graag bij Zuiderstrandtheater

Houtrustweg 505, Den Haag

Modern, industrial theater auditorium & foyers | 50-1.000 persons | Sub rooms available | Easily accessible by public transport and by car. Sufficient parking | Lunch, drinks / get-togethers, parties, (annual) conferences, events,exhibitions, meetings, product presentations

Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.007 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en meer dan 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa 1.750 gasten. Alle foyers beschikken bovendien over veel daglicht en uitzicht op de haven, de duinen of de zee!

Door slechts één of meerdere foyers en/of het podium te gebruiken is het theater ook geschikt voor bijeenkomsten met kleinere aantallen. Zo kunnen we de theaterzaal (optisch) verkleinen en ontstaat er een sfeervolle zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Grote Kerk

Rond de Grote Kerk 12, Den Haag

Historical venue as well as one of the biggest churches of the Netherlands | 100 - 1.000 persons | | Easily accessible by car and public transport | Lunch, drinks, dinners, parties, (annual) conferences, events, exhibitions, meetings, product presentations

Midden in het hart van het oude centrum van Den Haag vindt u de bijzondere evenementenlocatie de Grote Kerk Den Haag. Dé ultieme historische locatie op loopafstand van het Binnenhof en ministeries.

Het eeuwenoude gebouw biedt een luisterrijke omgeving. De leistenen vloer vormt een natuurlijk decor en de hoge gotische ramen bieden een ruime en sfeervolle lichtinval dat herinnert aan vroeger. Met o.a. hijspunten aan het plafond voor verlichting, krachtstroomaansluitingen bij pilaren en modern sanitair zijn de faciliteiten echter helemaal van deze tijd.

Hierdoor zijn de multifunctionele ruimten van de Grote Kerk hét ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, beurzen, congressen, concerten, tentoonstellingen en overige evenementen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Louwman Museum

Leidsestraatweg 57, Den Haag

Modern museum between The Hague and Wassenaar | 50 - 600 persons | | Easily accessible by car. Sufficient parking | Lunches, drinks, dinners, events, congresses, product presentations

Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld.

Daarnaast beschikt het Louwman Museum over een grote hal, The Great Hall, en meerdere zalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Combineer eenvoudig ‘business and pleasure’. Wie wil er nu niet tussen de auto’s vergaderen of dineren?

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Terug naar alle locaties

Wij werken graag bij Van Nelle

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam

Een UNESCO werelderfgoed monument, eventlocatie én kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. | 100 – 1.200 personen | 10 subzalen én dit aantal is uit te breiden | Gelegen aan de snelwegen A20 en A13, op 8 minuten reisafstand vanaf Rotterdam CS |

De Van Nelle Fabriek: bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren. Vandaag een UNESCO werelderfgoed monument, eventlocatie én kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. Voor creatieve geesten, ondernemende types, congres- en beursbezoekers en architectuurliefhebbers uit de hele wereld. Voel de buzz van de bedrijvigheid: de Van Nelle Fabriek bruist, net als de stad Rotterdam.

De Van Nelle Fabriek biedt 12 verschillende soorten ruimtes, groot en klein, een buitenterrein en state of the art ondersteuning in beeld, geluid, inrichting, catering en aankleding. De zee aan daglicht geeft energie. Maar de ruimtes kunnen ook compleet verduisterd worden. Industrieel en clean. Elk event wordt een spektakel in de Van Nelle Fabriek!

Terug naar alle locaties