Wij werken graag bij Fokker Terminal

Binckhorstlaan 249, Den Haag

Industrieel & modern / voormalige Anthony Fokker School / Congreslocatie van het jaar | 100 – 1.200 personen | Maar liefst 18 subzalen | Centraal gelegen en goed bereikbaar per auto & OV | borrel, diner, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie, breakouts

De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek heeft een grote metamorfose ondergaan en is herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000m2 is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal voor o.a. productpresentaties, modeshows, beurzen of bedrijfsfeesten.

Ook voor congressen en seminars is de Fokker Terminal zeer geschikt. De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 100 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Daarnaast beschikt de Fokker Terminal over 17 verschillende subruimtes voor b.v. workshops. Deze ruimtes zijn overzichtelijk gelegen rondom de hangar en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen. Voor snelheid en gemak, dan biedt één van de scherp geprijsde, kant en klare ‘turn key’ congrespakketten de uitkomst.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties