We like to work at Grote Kerk

Rond de Grote Kerk 12, Den Haag

Historical venue as well as one of the biggest churches of the Netherlands | 100 - 1.000 persons | | Easily accessible by car and public transport | Lunch, drinks, dinners, parties, (annual) conferences, events, exhibitions, meetings, product presentations

Midden in het hart van het oude centrum van Den Haag vindt u de bijzondere evenementenlocatie de Grote Kerk Den Haag. Dé ultieme historische locatie op loopafstand van het Binnenhof en ministeries.

Het eeuwenoude gebouw biedt een luisterrijke omgeving. De leistenen vloer vormt een natuurlijk decor en de hoge gotische ramen bieden een ruime en sfeervolle lichtinval dat herinnert aan vroeger. Met o.a. hijspunten aan het plafond voor verlichting, krachtstroomaansluitingen bij pilaren en modern sanitair zijn de faciliteiten echter helemaal van deze tijd.

Hierdoor zijn de multifunctionele ruimten van de Grote Kerk hét ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, beurzen, congressen, concerten, tentoonstellingen en overige evenementen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Back to all locations