Over Mood4Food

Mood4Food is in 2009 gestart en sindsdien uitgegroeid tot een serieuze speler & creatieve cateraar op de zakelijke evenementenmarkt. Wat bij Mood4Food ooit begon als ‘liefde voor heerlijk eten en drinken’ wordt nu op uiteenlopende evenementen op professionele wijze als volwaardige cateringinvulling aangeboden. Mood4Food onderscheidt zich door ‘out of the box’ te denken en niet te blijven steken in een vast patroon.

Mood4Food gelooft naast het verzorgen van eten en drinken in beleving, het uitdragen van een boodschap of in het vertellen van een verhaal. Samen met de opdrachtgever denken wij na over de manier waarop wij gasten kunnen voorzien van (h)eerlijke gerechten, goede koffie, mooie wijnen en een passende inrichting en aankleding van het event. Dit doen wij onder begeleiding van een geweldig vast team dat er altijd een feest van maakt.

Met catering die volledig in het teken staat van duurzaamheid en het ‘no waste’ beleid, zet Mood4Food een grote stap in de groene richting. Het zorgen voor een duurzame uitstraling op events, het verantwoord omgaan met inkopen in de voor-productie en het scheiden van afval zijn speerpunten van Mood4Food.

Mood4Food richt zich voornamelijk op congres- en eventcatering en heeft samen met haar vaste partners (dag-)arrangementen samengesteld die een goede basis vormen voor ieder event. Van iedere opdracht een uitdaging maken, dat houdt het spannend en dat is waarom Mood4Food zo van het vak houdt.

Benieuwd naar onze kookkunsten? Wij nodigen je graag uit voor een tasting!

Instagram: http://instagram.com/mood4foodnl 
LinkeIn: https://www.linkedin.com/company/mood4food 
Facebook: http://facebook.com/mood4FoodDenHaag