Over Mood4Food

Mood4Food is in 2009 gestart en sindsdien uitgegroeid tot een serieuze speler & creatieve cateraar op de zakelijke evenementenmarkt. Wat bij Mood4Food ooit begon als ‘liefde voor heerlijk eten en drinken’ wordt nu op uiteenlopende evenementen op professionele wijze als volwaardige cateringinvulling aangeboden. Mood4Food onderscheidt zich door ‘out of the box’ te denken en niet te blijven steken in een vast patroon.

Bij Mood4Food staan, naast het professioneel cateren van de meest uiteenlopende evenementen, duurzaamheid, flexibiliteit, professionaliteit & creativiteit met een persoonlijke touch voorop. Mood4Food richt zich met name op congres- & eventcatering, lunches, borrels, sitdown dinners & walking dinners, maar we bedenken ook food- & eventconcepten in ieder gewenst thema. Tegenwoordig bedienen wij ook de vele online en hybride events met de verschillende lunch-, borrel- & foodboxen die wij ten tijde van corona hebben samengesteld.

Zo zijn wij ‘echte mensen’ met verstand van lekker eten & drinken. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van catering & events en zetten altijd weer de puntjes op de ‘i’.

Benieuwd naar onze kookkunsten? Wij nodigen je graag uit voor een tasting!

Instagram: http://instagram.com/mood4foodnl
LinkeIn: https://www.linkedin.com/company/mood4food
Facebook: http://facebook.com/mood4FoodDenHaag