MOOD4FOOD (h)eerlijke catering

Wat bij Mood4Food ooit begon als ‘liefde voor heerlijk eten en drinken’ wordt nu op uiteenlopende evenementen op professionele wijze als volwaardige cateringinvulling aangeboden. Mood4Food onderscheidt zich door ‘out of the box’ te denken en niet te blijven steken in een vast patroon.

Bij Mood4Food staan, naast het koken van de heerlijkste gerechten, flexibiliteit, professionaliteit & creativiteit met een persoonlijke touch voorop. Mood4Food richt zich met name op de congres- & eventcatering, borrels, sitdown dinners & walking dinners, maar we bedenken ook food- & event concepten in samenwerking met partner Trend Forward Events.

Zo zijn wij ‘echte mensen’ met verstand van lekker eten & drinken. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van catering & events en zetten altijd weer de puntjes op de i.

Het vaste team van Mood4Food bestaat uit Zsa-Zsa van de Weg-Frische, Driesse van de Weg, Joost Knaven, Ray Mertowirdjo, Klaas van de Water, Kayleigh Havekes, Guido Hupkes, Quirijn Hupkes, Bas de Mos & Marije Kerkhof. Daarnaast werkt Mood4Food met een vast team van ZZP’ers waardoor werkwijze en kwaliteit altijd optimaal zijn.