Mood4Food Delivery

MOOD4FOOD HEEFT VOOR IEDER MOMENT OF EVENT DE ULTIEME BOX!

Sinds mei ‘20 zijn wij bezig met het bedenken en ontwikkelen van leuke, lekkere, spannende en functionele boxen voor ieder moment of event. De Tasty Box, de Onlive Box, de Treat Box en de verschillende Lokale Boxen. Allemaal boxen die andere doelen dienen, vol met mooie producten van lokale en speciale leveranciers. Wij zijn er trots op dat we hiervan een business model hebben kunnen maken in deze gekke en nare tijd.

WIL JE EEN BOX OP MAAT? WE DOEN NIET ANDERS!

Een van de zaken die onze opdrachtgevers enorm waarderen is dat wij iedere keer weer boxen op maat voor hen maken, of dat wij de door hen aangeleverde items in de boxen verwerken. Gewoon een stukje service, en wij worden er creatiever van. Wij hebben voor ieder moment of event de ULTIEME BOX!

BOXEN GELEVERD KRIJGEN OP 1 ADRES?

De verschillende boxen bestel je gemakkelijk en snel online en kun je meteen via iDEAL afrekenen. Wij leveren dan de boxen tegen een kleine vergoeding op één adres in Nederland.

BOXEN BEZORGD OP MEERDERE ADRESSEN?

Wil je dat de boxen per post worden verzonden, geen probleem, dat is de meest gekozen optie. Heb je vragen over de verschillende boxen of wil je een box op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@mood4food.nl of 070 - 3645389. We maken dan graag een voorstel voor je.

TREAT BOX by Mood4Food

Géén personeelsfeest of relatie-event dit jaar, maar wel je hardwerkende personeel of gewaardeerde relaties fêteren & belonen?

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen kunnen standaard op één adres worden bezorgd in de regio Haaglanden, of in overleg verstuurd naar meerdere adressen.

Bekijk alle TREAT BOXEN

TASTY BOX by Mood4Food

Een verrassend lekkere lunch of borrel tijdens jouw event of meeting? Bestel dan hier je TASTY BOXEN. We bezorgen standaard in de regio Haaglanden tegen het scherpe tarief van 7,50, maar in overleg mogelijk ook daarbuiten.

De minimale afname is 20 boxen per bestelling, waarvan minimaal 10 per soort.

Bekijk alle TASTY BOXEN

ONLIVE BOX by Mood4Food

Om de huidige trend, ‘het ONLINE meeten’, toch een beetje LIVE te maken, bieden wij hierbij een viertal unieke boxen aan.

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen worden standaard op één adres afgeleverd, of in overleg verstuurd naar meerdere adressen.

Bekijk alle ONLIVE BOXEN

LOKALE BOX by Mood4Food

De LOKALE BOX van Mood4Food is niet alleen een geweldige box om weg te geven, je support ook nog eens lokale bedrijven uit verschillende Hollandse steden!

De verschillende Lokale Boxen geef je cadeau aan de thuiswerkers, de deelnemers van je online event, of als kerstpakket natuurlijk. Met Lokale Boxen uit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam & Delft hebben wij een mooi en breed aanbod. Daarnaast bieden wij ook de ‘bredere’ Hollandse Box aan met tal van typisch Hollande producten.

Bekijk alle Lokale Boxen

HAAGSE BOX by Mood4Food

​De HAAGSE BOX by Mood4Food… Voor iedereen die Den Haag ‘n ‘warrum hagt’ toedraagt!

​Op zoek naar een geweldig Haags kerstpakket? Wil je de thuiswerkers ‘n warm hart onder de riem steken? Een Haagse borrelbox nodig voor je online meeting, borrel of pubquiz?

Bekijk de Haagse Boxen

ALGEMENE INFORMATIE

TASTY BOX

 • De minimale bestelling is 10 boxen, waarvan minimaal 5 boxen per soort.
 • De TASTY BOXEN leveren wij op één adres tegen een kleine vergoeding (7,50) in de regio Haaglanden. Ook is er de mogelijkheid de boxen af te halen.
 • Wil je de TASTY BOXEN buiten de regio Haaglanden bezorgd hebben? Neem hierover contact met ons op.
 • TASTY BOXEN kunnen tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren besteld worden.
 • TASTY BOXEN t.b.v. de lunch worden tussen 10.00 en 12.00 uur afgeleverd, tenzij anders overeengekomen.
 • TASTY BOXEN t.b.v. de borrel worden tussen 14.30 en 16.30 uur afgeleverd, tenzij anders overeengekomen.
 • Speciale wensen op het gebied van allergenen vernemen wij graag van je zodat we daar rekening mee kunnen houden.

ONLIVE BOX | TREAT BOX | LOKALE BOX

 • De minimale bestelling is 25 boxen per order. Een lager aantal is mogelijk maar dan zijn wij genoodzaakt hiervoor extra kosten in rekening te brengen.
 • De standaard ONLIVE BOX / TREAT BOX / LOKALE BOX bestel je uiterlijk 15 werkdagen van tevoren. Voor last-minute aanvragen neem je contact met ons op.
 • De producten die wij aanbieden in onze voorstellen of op onze website zijn op basis van beschikbaarheid. Indien een product niet leverbaar is, dan ontvang je hiervoor in de plaats een soortgelijk product.
 • Aflevering op één adres in de regio Haaglanden bieden wij aan tegen een scherp tarief. Echter is dit tarief afhankelijk van de order en vermelden wij dit per aanvraag.
 • Wil je de ONLIVE BOX / TREAT BOX / LOKALE BOX buiten de regio Haaglanden op één adres bezorgd hebben? Geen probleem. De kosten hiervoor nemen wij op in het voorstel.
 • De ONLIVE BOX / TREAT BOX / LOKALE BOX kunnen wij ook per stuk per post versturen (bijvoorbeeld: naar de deelnemers van het online event of de thuiswerkers). De kosten voor verzenden inclusief handeling bedragen dan 9,50 exclusief BTW per box.
 • Het verzenden van boxen besteden wij uit aan PostNL. In de regel worden de pakketten (boxen) keurig en op tijd bezorgd, maar het is mogelijk dat door onvoorziene omstandigheden een pakket niet of te laat aankomt. Mood4Food is hiervoor niet aansprakelijk, maar zal altijd zoeken naar een oplossing.
 • Wanneer PostNL het pakket niet kan afleveren omdat er niemand thuis is, dan wordt de box naar een PostNL afhaalpunt gebracht waar het een week wordt bewaard. Daarna wordt de box teruggestuurd naar de afzender (Mood4Food). Wij zijn genoodzaakt de kosten voor het terugsturen van het pakket door te rekenen aan de opdrachtgever.
 • Na bevestiging van een order, waarvan de betaling via factuur plaatsvindt, kan tot 15 werkdagen van tevoren het definitieve aantal boxen worden doorgegeven, met een maximaal verschil van 10%. In sommige gevallen hebben bepaalde bestelitems een langere levertijd. Hiervoor geldt dat wanneer het item/de items besteld zijn het aantal niet meer gewijzigd kan worden.
 • (Aan-) Betalingen via factuur dienen 2 weken voorafgaand aan de levering voldaan te zijn op het rekeningnummer van Mood4Food.
 • De productie en de facturatie van de ONLIVE BOX / TREAT BOX / LOKALE BOX wordt door ons partnerbedrijf Trend Forward Events BV uitgevoerd. Trend Forward Events BV staat geregistreerd bij de KvK Haaglanden onder: 66857295.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer: 070 - 3645389 of per mail: info@mood4food.nl