Mood4Food Delivery

WELKOM BIJ DE DELIVERY SERVICE VAN MOOD4FOOD!

Naast onze standaard cateringdiensten hebben wij nu ook een Delivery Service in het leven geroepen. Standaard in het pakket hebben wij de duurzame ‘TASTY BOX’ die je online kunt bestellen, gevuld met een (h)eerlijke lunch of de juiste ingrediënten voor bij een geslaagde borrel. Keywords voor deze box zijn duurzaam, lokaal, verantwoord en heerlijk. Daarnaast bieden wij de ‘ONLIVE BOX’ aan. Deze box is bestemd voor de thuisblijver die een ONLINE congres of event bijwoont en er door deze box toch LIVE bij betrokken wordt.

De verschillende ‘TASTY BOXEN’ en de ‘ONLIVE BOX Casual’ bestel je gemakkelijk en snel online en kun je meteen via iDEAL afrekenen. Wij leveren de boxen tegen een kleine vergoeding op één adres in de regio Haaglanden. Wil je dat de boxen daarbuiten worden geleverd, of dat de ONLIVE BOX per post wordt verzonden, neem dan contact met ons op. De ‘ONLIVE BOX Smart Casual’ stellen wij op maat samen, dus neem ook hiervoor contact met ons op om zo de perfecte box samen te stellen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kunnen bestellen. Neem dan gerust contact met ons op: info@mood4food.nl of 070 - 3645389.

TASTY BOX by Mood4Food

Een verrassend lekkere lunch of borrel tijdens jouw event of meeting? Bestel dan hier je TASTY BOXEN. We bezorgen standaard in de regio Haaglanden, maar in overleg mogelijk ook daarbuiten.

De minimale afname is 10 boxen per bestelling, waarvan minimaal 5 per soort.

Bekijk alle TASTY BOXEN

ONLIVE BOX by Mood4Food

Om de huidige trend, ‘het ONLINE meeten’, toch een beetje LIVE te maken, bieden wij hierbij een viertal unieke boxen aan.

De minimale afname is 10 boxen per bestelling. De boxen kunnen standaard op één adres worden bezorgd in de regio Haaglanden, of in overleg verstuurd per post.

Bekijk alle ONLIVE BOXEN

ALGEMENE INFORMATIE

 • De minimale bestelling is 10 boxen, waarvan minimaal 5 boxen per soort.
 • De TASTY BOXEN leveren wij tegen een kleine vergoeding in de regio Haaglanden. Ook is er de mogelijkheid de boxen af te halen.
 • Wil je de TASTY BOXEN buiten de regio Haaglanden bezorgd hebben? Neem hierover contact met ons op.
 • TASTY BOXEN kunnen tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren besteld worden.
 • TASTY BOXEN t.b.v. de lunch worden tussen 10.00 en 12.00 uur afgeleverd.
 • TASTY BOXEN t.b.v. de borrel worden tussen 14.30 en 16.30 uur afgeleverd.
 • De ONLIVE BOXEN bestel je uiterlijk 8 werkdagen van tevoren. De prijs is gebaseerd op aflevering op één adres.
 • De ONLIVE BOXEN kunnen wij ook per post versturen naar de deelnemers van het online event of de thuiswerkers. Neem hierover contact met ons op, dan maken wij graag een offerte op maat.
 • Speciale wensen op het gebied van allergenen vernemen wij graag van je zodat we daar rekening mee kunnen houden.
 • De prijzen op de website zijn inclusief BTW. Na aflevering ontvang je van ons de factuur met daarin de uitsplitsing van de BTW.
 • Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer: 070 - 3645389 of per mail: info@mood4food.nl

"Het was weer een mooi event met wederom veel complimenten over de catering en onze uitstraling ;) Voor jou, je vrouw en jullie hele team ook weer een mooi, succesvol maar vooral gezond nieuw jaar. We gaan, denk ik, weer mooie events met elkaar organiseren. Groetjes en rust ook lekker uit want jullie hebben erg hard gewerkt."

Min SZW

Geef ook een review

"Dank voor het gehele team voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons event. We hadden nogal wat eisen, maar jullie konden dit allemaal aan. Wij hadden voor het eerst een locatie, dat helemaal opgebouwd moest worden, waardoor we niet zeker wisten hoe het eruit gaat zien en moesten we jullie op de blauwe ogen geloven dat het inderdaad helemaal goed gaat komen. Dit hebben jullie ruimschoots gedaan. Of het nu was om een menu in ons thema te bedenken, de gehele opbouw met alle leveranciers te regelen of verschillende audiovisuele zaken te organiseren. Jullie regelen het gewoon. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!"

MVRO

Geef ook een review