Mood4Food Ultieme Box

SABBATICAL VAN DE DÉ ULTIEME BOX

Vanaf april 2020, toen in Nederland corona de kop op stak, zijn wij druk bezig geweest met het bedenken en ontwikkelen van leuke, lekkere, spannende en functionele boxen voor ieder moment of event. De Tasty Box, de Onlive Box, de Treat Box en de verschillende Lokale Boxen. Allemaal boxen die andere doelen dienden, vol met mooie producten van lokale en speciale leveranciers.

Inmiddels hebben we in Nederland corona eindelijk onder de knie en zitten we weer volop in de live events. Wel met nog enkele restricties, maar terug naar een lockdown gaat niet meer gebeuren (gaan we maar vanuit).

Daarom bieden wij momenteel niet meer actief onze boxenverzameling aan. We kunnen dit op aanvraag mogelijk nog wel voor je verzorgen, maar onze core business is event catering en met de vele mooie locaties en opdrachtgevers waar wij voor mogen werken gaat het helaas niet goed samen. Misschien dat we voor de kerstperiode nog wel 1 of 2 mooie boxen zullen samenstellen omdat daar erg veel vraag naar was vorig jaar. Dat zullen wij tijdig laten weten via onze website, nieuwsbrieven & social mediakanalen.

We vertrouwen erop je hiermee voldoende te informeren. Mocht je vragen hebben, we horen het graag.

info@mood4food.nl

070 - 3645389

HIERONDER NOG EVEN NAGENIETEN VAN ONS BOXENAVONTUUR