TREAT BOX by Mood4Food

Géén personeelsfeest of relatie-event dit jaar, maar wel je hardwerkende personeel of gewaardeerde relaties fêteren & belonen?

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen kunnen standaard op één adres worden bezorgd in de regio Haaglanden, of in overleg verstuurd naar meerdere adressen. Wij versturen de boxen dan via PostNL met track & trace en zorgen ervoor dat een ieder de box op tijd in huis heeft.

Bekijk alle TREAT BOXEN

TASTY BOX by Mood4Food

Een verrassend lekkere lunch of borrel tijdens jouw event of meeting? Bestel dan hier je TASTY BOXEN. We bezorgen standaard in de regio Haaglanden tegen het tarief van 25,00. In overleg kunnen wij ook buiten Den Haag leveren.

De minimale afname is 25 boxen per bestelling.

Bekijk alle TASTY BOXEN

ONLIVE BOX by Mood4Food

Om ‘het ONLINE meeten' toch een beetje LIVE te maken, bieden wij hierbij een viertal unieke ONLIVE BOXEN aan.

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen kunnen op één adres afgeleverd worden, maar ook verstuurd via PostNL naar meerdere adressen. Kosten voor het verzenden per post inclusief handling vanaf 7,50 per box/adres.

Bekijk alle ONLIVE BOXEN

HAAGSE BOX by Mood4Food

​De HAAGSE BOX by Mood4Food… Voor iedereen die Den Haag ‘n ‘warrum hagt’ toedraagt!

​Op zoek naar een geweldig Haags kerstpakket? Wil je de thuiswerkers ‘n warm hart onder de riem steken? Een Haagse borrelbox nodig voor je online meeting, borrel of pubquiz?

Bekijk de Haagse Boxen

"(H)eerlijk, origineel, verrassend met alle service en klantvriendelijkheid die je maar kunt wensen. Iedere keer weer zoveel complimenten van de genodigden als Mood4Food de catering heeft verzorgd. Fijn om samen met jullie mooie evenementen te organiseren! "

Ministerie van SZW

Geef ook een review

"Wij waren weer erg te spreken over de goede catering. Het is natuurlijk je werk, maar alsnog erg bedankt daarvoor. Mood4Food zorgt er mede voor dat dit event als zeer goed georganiseerd en professioneel wordt ervaren door de deelnemers, hier hechten wij als organisatie veel waarde aan."

All Energy Day

Geef ook een review