TREAT BOX by Mood4Food

Géén personeelsfeest of relatie-event dit jaar, maar wel je hardwerkende personeel of gewaardeerde relaties fêteren & belonen?

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen kunnen standaard op één adres worden bezorgd in de regio Haaglanden, of in overleg verstuurd naar meerdere adressen. Wij versturen de boxen dan via PostNL met track & trace en zorgen ervoor dat een ieder de box op tijd in huis heeft.

Bekijk alle TREAT BOXEN

TASTY BOX by Mood4Food

Een verrassend lekkere lunch of borrel tijdens jouw event of meeting? Bestel dan hier je TASTY BOXEN. We bezorgen standaard in de regio Haaglanden tegen het tarief van 25,00. In overleg kunnen wij ook buiten Den Haag leveren.

De minimale afname is 25 boxen per bestelling.

Bekijk alle TASTY BOXEN

ONLIVE BOX by Mood4Food

Om ‘het ONLINE meeten' toch een beetje LIVE te maken, bieden wij hierbij een viertal unieke ONLIVE BOXEN aan.

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen kunnen op één adres afgeleverd worden, maar ook verstuurd via PostNL naar meerdere adressen. Kosten voor het verzenden per post inclusief handling vanaf 7,50 per box/adres.

Bekijk alle ONLIVE BOXEN

HAAGSE BOX by Mood4Food

​De HAAGSE BOX by Mood4Food… Voor iedereen die Den Haag ‘n ‘warrum hagt’ toedraagt!

​Op zoek naar een geweldig Haags kerstpakket? Wil je de thuiswerkers ‘n warm hart onder de riem steken? Een Haagse borrelbox nodig voor je online meeting, borrel of pubquiz?

Bekijk de Haagse Boxen

"Dank voor het gehele team voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons event. We hadden nogal wat eisen, maar jullie konden dit allemaal aan. Wij hadden voor het eerst een locatie, dat helemaal opgebouwd moest worden, waardoor we niet zeker wisten hoe het eruit gaat zien en moesten we jullie op de blauwe ogen geloven dat het inderdaad helemaal goed gaat komen. Dit hebben jullie ruimschoots gedaan. Of het nu was om een menu in ons thema te bedenken, de gehele opbouw met alle leveranciers te regelen of verschillende audiovisuele zaken te organiseren. Jullie regelen het gewoon. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!"

MVRO

Geef ook een review

"Hierbij, voor jullie, mooi compliment van de klant: wat een goede keuze deze cateraar! Heel lekker, fijne mensen, sfeer top. Ze wil jullie volgend jaar weer! Fijne avond!"

Financieel Dagblad

Geef ook een review