ECP JAARFESTIVAL – 25 JARIG BESTAAN

24 - 09 - 2023

Vandaag mochten wij voor de 8e keer het ECP Jaarfestival in de Fokker Terminal van FOOD & DRINKS voorzien. Het was een bijzondere editie, want 25 jaar ECP (ECP Platform voor de InformatieSamenleving) moet gevierd worden!

Speciale gast was niemand minder dan Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander van Oranje. Een eer dat wij met Mood4Food onderdeel van deze bijzondere dag mochten uitmaken.

Wij merken dat wij met Mood4Food niet zomaar een cateraar zijn. Wij zijn een eventcateraar, en misschien wel de beste. Want met alleen fantastisch eten en drinken kom je er niet. Het gaat om het geheel. Voorbereidingen tot in detail, niets aan het toeval overlaten en door onze professionele maar warme werkwijze en omgang met iedereen waarmee wij te maken hebben, hebben wij ook een fantastisch team om ons heen verzameld. Super trots op, want vandaag werd dat wederom weer duidelijk. Het liep gesmeerd, de sfeer was goed, de opdrachtgevers hebben geen omkijken naar de catering gehad en de gasten waren blij!

Heel veel dank weer voor het vertrouwen Céline van der Kruk, Loes Potgieter, Tim Rosman, Tom Verhaar!

En heel veel dank aan team Mood4Food voor de superorganisatie & het heerlijke eten & drinken!