Wij werken graag bij SugarCity Events

Kristalpromenade 7, 1165 PD Halfweg

Industriële locatie / voormalige CSM Suikerfabriek / 10.000 M2 | 10.000 personen | Meerdere subzalen / -mogelijkheden | Centraal gelegen en goed bereikbaar per auto & OV | borrel, diner, (jaar-) congres, event, beurs, meeting, product presentatie, bedrijfsfeesten

Van voormalige suikerfabriek naar dé evenementenlocatie van nu

SugarCity Events heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkelt van voormalig suikerfabriek tot dé evenementenlocatie van nu. De locatie is uniek door zijn industriële decor, dat behouden is gebleven sinds zijn oorsprong. Met zijn kenmerkende hoogte en imposante atriums biedt SugarCity Events mogelijkheden voor 2 tot 4.500 gasten.

Authentiek en industrieel

In de voormalige fabriek is de authentieke sfeer uit 1863 nog steeds voelbaar. De Middenfabriek wordt gekenmerkt door de roestige ketels en ademt zijn historie. Het bijzondere trappenstelsel reikt tot ver in de hoogte en verbindt de begane grond (2.000 m2) met de twee verdiepingen (1.525 m2 en 1.725 m2). Door de autolift zijn deze
ook toegankelijk voor grote objecten en voertuigen. Om optimaal gebruik te maken van de unieke hoogte is er een derde verdieping ontwikkelt, die geschikt is voor kleinere bijeenkomsten.

De Pulppersloods (1.000 m2) is met haar markante pilaren, bakstenen muren en hoge raampartijen het perfecte decor voor alle soorten evenementen. De twee grote locaties zijn met elkaar verbonden door de Binnenstraat (985 m2), een ruimte die kan fungeren als entree maar ook op zichzelf een sfeervolle setting biedt. Naast deze drie evenementlocaties zijn er nog vele ruimtes die als uniek decor kunnen fungeren, denk aan break-out rooms, regieruimtes, presentatieruimtes, etc.

Vraag ons naar de mogelijkheden, als preferred supplier van deze unieke locatie helpen wij je graag verder.

Terug naar alle locaties