Mood4Food Waar wij goed in zijn

Food

Dat FOOD een belangrijk onderdeel van ieder event is mag duidelijk zijn. Het is dus van groot belang dat hier liefde en aandacht aan worden besteed. En dat onderdeel, daar zijn wij bij MOOD4FOOD erg goed in. Voor ieder event bedenken wij een passende invulling.
Als lid van MVO Nederland leven wij bewuste & ecologisch verantwoorde doelstellingen na. Mood4Food staat garant voor (h)eerlijke catering op maat!

Drinks

Van koffie tot cocktails, en alles wat daar tussenin zit. Zo werken wij samen met wijnvriend Marius van der Vliet waarmee wij onze wijnkaart samenstellen en nadenken over wijn-spijs combinaties. Tijdens congressen en events serveren wij eerlijke koffie, sapjes, smoothies & softdrinks en bieden de gasten een smaakvolle keuze bij onze waterbar. Rond borreltijd komen de koude biertjes & goede wijnen tevoorschijn.

Eventcatering

Aangepast aan het event, het soort bezoeker, de locatie en het aantal personen, bedenken wij voor onze opdrachtgevers spraakmakende food concepts. Van hip tot ludiek en van eenvoudig tot chic. Food & drinks en de totale uitstraling passen wij op maat aan. Het walking dinner, eventueel i.c.m. showcooking, is een van onze specialiteiten, inclusief de juiste wine-match. Wij nodigen je graag uit voor een tasting!

Congrescatering

Door de vele mooie congressen die wij van catering hebben voorzien is Mood4Food wat het nu is, een eerlijke allround cateraar met veel fans. Congrescatering benaderen wij op ‘onze’ manier. Goede koffie, verslavende zoetigheden, (h)eerlijke broodjes, een goedverzorgde borrel met bites en als afsluiter een walking dinner. Ons superteam zet de puntjes op de i en de klant heeft er geen omkijken naar.

Totaal Organisatie

Mood4Food is destijds voortgekomen uit eventbureau Trend Forward Events en heeft dus behoorlijk wat ervaring op het gebied van evenementenorganisatie, decoratie, techniek, enz. Voor onze opdrachtgevers is het vaak een geruststelling om deze zaken uit handen te geven, zonder de voortgang uit het oog te verliezen. Op adequate manier gaan wij aan de slag en werken toe naar een strak georganiseerd event.

Branding, Styling & 3D

‘Branding, styling, signing & 3D-visuals’, de creatieve kant en de uitstraling van het event. Samen met onze partner Trend Forward Events bedenken wij concepten, maken gehele huisstijlen, zorgen voor een ludieke branding & styling, en maken wij op maat gemaakte 3D-visuals. Voor opdrachtgevers is het nu eenmaal belangrijk dat zij weten hoe het event eruit komt te zien, dus bieden wij deze service graag aan.