Mood4Food Delivery

WELKOM BIJ DE DELIVERY SERVICE VAN MOOD4FOOD!

Naast onze standaard cateringdiensten hebben wij nu ook een Delivery Service in het leven geroepen. Standaard in het pakket hebben wij de duurzame ‘TASTY BOX’ die je online kunt bestellen, gevuld met een (h)eerlijke lunch of de juiste ingrediënten voor bij een geslaagde borrel. Keywords voor deze box zijn duurzaam, lokaal, verantwoord en heerlijk. Daarnaast bieden wij de ‘ONLIVE BOX’ en de ‘TREAT BOX’ aan. De ONLIVE BOX is bestemd voor de thuisblijver die een ONLINE congres of event bijwoont en er door deze box toch LIVE bij betrokken wordt. De TREAT BOX is zoals de naam al zegt een echte verrassingsbox waarmee je je hardwerkende personeel of gewaardeerde relatie bedankt voor het harde werken of voor de geweldige samenwerking.

De verschillende ‘TASTY BOXEN’, de ‘ONLIVE BOX Casual’ en de standaard TREAT BOXEN bestel je gemakkelijk en snel online en kun je meteen via iDEAL afrekenen. Wij leveren de boxen tegen een kleine vergoeding op één adres in de regio Haaglanden. Wil je dat de boxen daarbuiten worden geleverd, of dat de ONLIVE of TREAT BOX per post wordt verzonden, neem dan contact met ons op. De ‘ONLIVE BOX Smart Casual’ en de ‘TREAT BOX Cool Items’ stellen wij op maat samen, dus neem ook hiervoor contact met ons op om zo de perfecte box samen te stellen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kunnen bestellen. Neem dan gerust contact met ons op: info@mood4food.nl of 070 - 3645389.

TASTY BOX by Mood4Food

Een verrassend lekkere lunch of borrel tijdens jouw event of meeting? Bestel dan hier je TASTY BOXEN. We bezorgen standaard in de regio Haaglanden, maar in overleg mogelijk ook daarbuiten.

De minimale afname is 10 boxen per bestelling, waarvan minimaal 5 per soort.

Bekijk alle TASTY BOXEN

ONLIVE BOX by Mood4Food

Om de huidige trend, ‘het ONLINE meeten’, toch een beetje LIVE te maken, bieden wij hierbij een viertal unieke boxen aan.

De minimale afname is 25 boxen per bestelling. De boxen kunnen standaard op één adres worden bezorgd in de regio Haaglanden, of in overleg verstuurd per post naar meerdere adressen in Nederland.

Bekijk alle ONLIVE BOXEN

TREAT BOX by Mood4Food

Géén personeelsfeest of relatie-event dit jaar, maar wel je hardwerkende personeel of gewaardeerde relaties fêteren & belonen?

Bij Mood4Food weten we dat personeelsfeesten en marketing events mogelijk geen doorgang kunnen vinden vanwege corona. Maar wil je toch je hardwerkende personeelsleden of trouwe en waardevolle relaties in het zonnetje zetten en bedanken, dan biedt de TREAT BOX van Mood4Food uitkomst. Met de TREAT BOX laten wij zien dat een giftbox, kadobon of een kerstpakket ook op een originele manier kan.

Bekijk alle TREAT BOXEN

ALGEMENE INFORMATIE

TASTY BOX

 • De minimale bestelling is 10 boxen, waarvan minimaal 5 boxen per soort.
 • De TASTY BOXEN leveren wij op één adres tegen een kleine vergoeding in de regio Haaglanden. Ook is er de mogelijkheid de boxen af te halen.
 • Wil je de TASTY BOXEN buiten de regio Haaglanden bezorgd hebben? Neem hierover contact met ons op.
 • TASTY BOXEN kunnen tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren besteld worden.
 • TASTY BOXEN t.b.v. de lunch worden tussen 10.00 en 12.00 uur afgeleverd, tenzij anders overeengekomen.
 • TASTY BOXEN t.b.v. de borrel worden tussen 14.30 en 16.30 uur afgeleverd, tenzij anders overeengekomen.
 • Speciale wensen op het gebied van allergenen vernemen wij graag van je zodat we daar rekening mee kunnen houden.

ONLIVE BOX | TREAT BOX

 • De minimale bestelling is 25 boxen per order.
 • De standaard ONLIVE BOX / TREAT BOX bestel je uiterlijk 15 werkdagen van tevoren via de website.
 • Voor last-minute aanvragen neem je contact met ons op.
 • De prijs is gebaseerd op aflevering op één adres in de regio Haaglanden. De bezorgkosten bedragen 7,50 exclusief BTW.
 • Wil je de ONLIVE BOX / TREAT BOX buiten de regio Haaglanden op één adres bezorgd hebben? Neem hierover contact met ons op.
 • De ONLIVE BOX / TREAT BOX kunnen wij ook per stuk per post versturen (bijvoorbeeld: naar de deelnemers van het online event of de thuiswerkers). De kosten voor verzenden bedragen dan 9,50 exclusief BTW per box.
 • Na bevestiging van een order, waarvan de betaling via factuur plaatsvindt, kan tot 3 weken van tevoren het definitieve aantal boxen worden doorgegeven, met een maximaal verschil van 10%.
 • (Aan-) Betalingen via factuur dienen 2 weken voorafgaand aan de levering voldaan te zijn op het rekeningnummer van Mood4Food.

OVERIGE INFORMATIE

 • De prijzen op de website zijn exclusief BTW. Na aflevering ontvang je van ons de factuur met daarin de uitsplitsing van de BTW.
 • Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van Mood4Food BV van toepassing.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer: 070 - 3645389 of per mail: info@mood4food.nl

"Het was een grandioos succes!! Dankzij jullie is het een doorslaand succes geworden maar daar heb ik nooit aan getwijfeld hoor!! Nogmaals alle lof voor jou en je medewerkers"

TNO

Geef ook een review

"Dank voor het gehele team voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons event. We hadden nogal wat eisen, maar jullie konden dit allemaal aan. Wij hadden voor het eerst een locatie, dat helemaal opgebouwd moest worden, waardoor we niet zeker wisten hoe het eruit gaat zien en moesten we jullie op de blauwe ogen geloven dat het inderdaad helemaal goed gaat komen. Dit hebben jullie ruimschoots gedaan. Of het nu was om een menu in ons thema te bedenken, de gehele opbouw met alle leveranciers te regelen of verschillende audiovisuele zaken te organiseren. Jullie regelen het gewoon. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!"

MVRO

Geef ook een review