MOOD4FOOD

direct contact

Neem gerust contact op voor alle (aan-) vragen. opmerkingen, samenwerkingen & gekke ideeën.

Via onderstaande contactgegevens:

Mood4Food (h)eerlijke catering

Adres:
Komeetweg 1
2516 AV Den Haag

Telefoon:
070 - 3645389
06 - 55393506

Mail:
info@mood4food.nl

Mood4food maps

Privacy verklaring van Mood4Food B.V

HOE VERZAMELEN WIJ GEGEVENS?

We gebruiken alleen de persoonsgegevens die u zelf aanlevert. Deze gegevens verzamelen we en gebruiken we om een eventuele overeenkomst te sluiten en deze zo goed mogelijk naar wens uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Zonder deze gegevens is het echter in veel gevallen onmogelijk om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde dienst dient te voldoen, werkzaamheden te verrichten, te factureren, te betalen en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

WANNEER EN WAAROM GEBRUIKEN WIJ UW GEGEVENS?

• voor een effectief en persoonlijk contact

• om de uitvoer van dienstverlening optimaal te laten verlopen

• voor de administratieve afhandeling van diensten en producten

• om u op de hoogte te kunnen houden van actualiteiten en promotiedoeleinden voor onze producten en diensten.

Er wordt soms door professionele fotografen en videoprofessionals beeldmateriaal gemaakt. Dit beeldmateriaal wordt gebruikt voor drukwerk en digitale communicatie. Wij benadrukken dat wij hierbij uiterst zorgvuldig omgaan met uw privacy. Wij volgen hierin de richtlijnen van het Portretrecht.

BEWAARPERIODE PERSOONSGEGEVENS

Aan het einde van ieder jaar (uiterlijk 31.12) verwijderen wij de persoonsgegevens van opdrachtgevers waarvoor wij eenmalig hebben gewerkt. Persoonsgegevens van vaste opdrachtgevers bewaren wij zolang de samenwerking duurt, en uiterlijk op 31.12 van dat jaar.

Persoonsgegevens (beperkt) van gasten met een allergie of speciaal dieet, worden direct na afloop van het betreffende event verwijderd.

COOKIES

Cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdens het bezoek aan onze website (www.mood4food.nl) op uw computer, tablet of smartphone worden geplaatst. In deze tekstbestanden wordt informatie opgeslagen die bij een later bezoek weer kan worden herkend door de website.

Onze website maakt gebruik van tracking cookies indien u daar toestemming voor heeft gegeven. Dit doen wij om informatie te verzamelen over uw internetgedrag zodat wij u gericht aanbiedingen kunnen doen. U mag uw toestemming te allen tijde intrekken. Uw gegevens worden maximaal één jaar bewaard.

Wij plaatsen daarnaast functionele cookies. Dit doen wij om het gebruik van onze website eenvoudig te maken.

DOORGIFTE AAN DERDEN

In verband met de uitvoering van de overeenkomst is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst. Voor een juiste, efficiënte opslag en verwerking maken wij ook gebruikt van een gecertificeerd CRM-systeem dat voldoet aan de huidige eisen op het gebied van cybersecurity.

E-MAIL

Indien u ons toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een mailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

UW RECHTEN

U hebt het recht:

• in te zien welke gegevens wij van u gebruiken.

• uw persoonsgegevens te (laten) wijzigen indien daarin onjuistheden staan

• uw persoonsgegevens te (laten) wissen of het gebruik daarvan laten beperken

Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot:

Mood4Food BV

Komeetweg 1

2516 AV Den Haag

070 - 3645389

info@mood4food.nl

Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.